Aanbieding! Faraday telefoonhoes + Telefooncamera afschermer + Antistraling sticker

Productnr.: 1032

€ 12,50
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Speciale aanbieding bij de LiveFree winkel!

Drie nuttige producten die iedereen met een smartphone zou moeten gebruiken.


U ontvangt:

1. Faraday telefoonhoes

2. Telefooncamera afschermer

3. Antistraling sticker


Samen voor maar 12,50!!!

Omschrijvingen


Faraday telefoonhoes - Uw smartphone is afgeschermd van data ontvangen & verzenden zodra opgeborgen in de Faraday hoes. Blokkeert 4G, 5G, GPS en RFID-signaal. Blokkeert positiebepaling, volgen, spionage, voorkomt diefstal op afstand van ID-kaart en bankpasgegevens (elektronisch informatielek), blokkeert autosleutelsignaal enz. Vermijdt stralingsschade aan uw lichaam. Schermt uw smartphone af bij veiligheidsverbod op het gebruik van mobiele telefoons. Het goudkleurige compartiment is voor signaalbescherming en het andere deel is voor algemeen gebruik. Materiaal: ionisch zilver anti-stralingsmateriaal. Let op: bij dit model is het belangrijk dat hij correct is afgesloten, anders zijn datalekken mogelijk. Wilt u een model dat altijd volledig afsluit, dan adviseren wij dit model.


Telefooncamera afschermer - Universele telefoon webcam afschermer voor je smartphone, tablet en computer. Open de afschermer door te schuiven, alleen als je de camera nodig hebt. De camera afschermer is een opkomend product om privacylekken te voorkomen. In het licht van cyberhackers, kwaadaardige programma's om gegevens te stelen en een gebrek aan zelfpreventie worden onze persoonlijke levens voortdurend binnengedrongen! Met zelfklevende achterkant eenvoudig te bevestigen over de camera. Ontvet het telefoonoppervlak eerst goed met alcohol en droog af.


Antistraling sticker - Absorbeert en elimineert effectief de straling van je elektronische apparaten. Werkt met alle elektronische apparaten en WiFi-apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, tablets, enz. Daarnaast kan het ook worden gebruikt in huishoudelijke apparaten zoals televisies, magnetrons, computers en WiFi routers.Tijdelijk geen verzendkosten (wereldwijd)