De macht van de onzichtbare bankiers (derde druk)

Productnr.: 1024

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Zeer interessant boek waarin je ondekt hoe de bankiers de wereld sturen en alles bepalen en hoe je als burger word voorgelogen.


Derde druk, paperback 244 pagina's


Een oneerlijke strijd van de 0.1% tegen de 99.9%


Wie denkt dat de overheid er is om de belangen van de burger te dienen komt bedrogen uit. Wereldwijd is de burger de melkkoe geworden van de failliete overheid. En waarom is de overheid failliet? Omdat de centrale banken systematisch bezig zijn om rijkdom van de burgers te verschuiven naar de 0.1% allerrijksten van deze wereld.


Abraham Lincoln en John F. Kennedy werden vermoord omdat zij zich verzetten tegen de leugens en het bedrog van een occulte schaduwregering. Hoe bizar is het dat 99,9% van de mensen zich nog steeds laat misleiden door de 0,1% criminelen waar deze ex-presidenten van de Verenigde Staten het over hebben. De wereld wordt geregeerd door een occult misdadig cabal van geld, macht en eigenbelang, dat streeft naar een New World Order (NWO) ofwel een Nieuwe Wereldorde waarin zij de absolute macht hebben over alles en iedereen. Om daar te komen moet het internationale monetaire systeem instorten, beurzen crashen en oorlogen gevoerd worden. Herkenbaar?


In het tijdperk van informatietechnologie is onwetendheid - of iets niet willen weten - een keuze. Johan Cruijff bracht het goed onder woorden: “Je snapt het pas als je het doorhebt”. Voor hen die dit boek doorhebben zal er geen dag meer zijn zoals gister.


B.Izar


De prijs is inclusief verzendkosten, deze worden bij afrekenen in mindering gebracht