Electrocultuur Producten

Productnr.: 1051

vanaf € 3,50

Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Welkom in de wereld van de electrocultuur!


Maximaliseer de groei van planten: Ervaar de transformerende kracht van elektrocultuurtuinieren met koperdraad, en zie de vitaliteit en groei van planten optimaliseren!


Elektrocultuur is een eeuwenoud gebruik om de opbrengst te verhogen door specifieke materialen te gebruiken om de atmosferische energie van de aarde te benutten. Het werd geïntroduceerd door Abbe Nollett in 1749, door Justin Christofleau in de jaren 1920 en door Viktor Schauberger in de jaren 1940. Deze energie is altijd en overal om ons heen en wordt ook wel chi, prana, levenskracht en ether genoemd. De antenne oogst energie van de aarde door middel van trillingen en frequenties die resulteren in sterkere planten, meer vocht voor de bodem en minder ongedierte, groei en vitaliteit.


Het koperdraad is vervaardigd van 99,9% zuiver koper, met stevige houten stokken voor verschillende toepassingen in uw tuin. Maak een staande antenne en plaats deze naast de plant, of leg een ring om een plant, span een koperdraad rondom een groentebed of experimenteer naar hartelust met vrije vormen!


Kies uit:

  • Kant en klare antenne (ongeveer 60cm lang)
  • Doe het zelf set voor extra creativiteit en plezier, hiermee kunt u meerdere antennes maken. De set bestaat uit: 3 meter zuiver 1,6mm koperdraad, 3 stokken van 50cm, duurzame kunstof mal
  • Rollen koperdraad voor electrocultuur in diverse diktes, 500 gram per rol
  • Mal maat L (9cm, 7 wikkelingen) gemaakt van hoogwaardig polypropyleen voor lange levensduur
  • Set van 3 stokken van 50cm