EMF & 5G Vergulde Protect Hologram Sticker 35 mm

Productnr.: 1050

€ 17,95
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Deze gouden hologram sticker van 35 mm doorsnee is onze laatste ontwikkeling voor bescherming en neutralisatie tegen alle mogelijke elektromagnetische straling (EMF) inclusief 5G, WiFi, Bluetooth, enzovoorts.


Beschrijving:


Te kleven op achterzijde van GSM, tablet of laptop en alle andere elektronische apparaten maar ook op andere objecten ter bescherming en neutralisatie van elektrosmog en versterking van het immuunsysteem.


Ook bruikbaar om water, voeding, verzorgingsmiddelen, edelstenen, juwelen enzovoort op te laden en vitaliseren.


De volgende technologieën zijn geïntegreerd:


1. Verguld hologram

Deze zijn gemaakt met de laatste photolithography techniek op basis van een aluminium 3D layer op polyester folie waarop een ultradunne 12 karaat goudlaag is opgedampt; hierdoor ontstaat o.a. een Fresnel effect dat het licht weerkaatst afhankelijk van de kijkhoek en lichtinval.


2. Integratie van heilige geometrie

In het beeld zitten 5 sterke geometrische symbolen:

- Bloem des levens

- Fruit des levens

- 5 platonische lichamen

- Metatron

- Merkaba


De zuiverste bron van het universum is bewustzijn en één van de expressies is geometrie die dan weer de basis vormt voor materie.


3. Programmatie met verschillende frequentiebestanden via onze elektromagnetische homeographers met Tesla en Moebius spoel. (o.a.: 1,2-7,83-126-210-396-417-423-528-741-852-963 Hz)


4. Programmatie met verschillende digitale homeopathie bestanden met ons Duits AMS Wave Transfer toestel. Homeopathisch middelen en Bach bloesems tegen belastingen van elektromagnetische straling, wateraders, geopathie, chemtrails, ozonbelasting, radioactiviteit, vaccinaties; tevens Schussler zouten, sporenelementen, immuun versterking, energie booster.


5. Tachyon

De stickers worden getachyoniseerd in onze eigen ontwikkelde tachyon generators.


6. Integratie van ULE

ULE staat voor United Light Energy om je aura in harmonie te brengen met tal van omgevingsfactoren die ons verzwakken en zorgt er extra voor dat ons immuunsysteem en herstelvermogen daardoor krachtiger wordt. Het is een ontwikkeling die onze partner Kamperfoelie sinds 2009 waarvoor wij een licentie betalen om een speciale versie van ULE in ons product te integreren.


Verschillende krachtige inprintingen zijn met ULE neergezet in de stickers zoals:

- Elektrosmog neutralisatie van elk apparaat zoals GSM, DECT telefoon, laptop, PC, router, babyfoon, microgolfoven, 220V LED-lampen, keukenapparaten, koptelefoons, audio apparatuur, Slimme (Smart) meters water en elektriciteit, ...

- Opladen en vitaliseren water, voeding, medicatie, edelstenen, ...

- De symbolen worden versterkt door de ULE bron.

- Kijken (of mediteren) naar het symbool verhoogt het contact met het hogere.

- Mogelijke reacties, bijwerkingen, ontgifting worden meteen positief getransmuteerd

- De sticker werkt volledig vanuit 5D energie en zet 3D energie om in 5D energie

- Wanneer nog intenties bij geprogrammeerd worden, ook al zijn de stickers al verkocht, worden deze ge-update door de blijvende verbinding met de ULE bron.


Tips voor gebruik:


- Voor grotere toestellen en sterke stoorbronnen best meerdere stickers kleven: bijvoorbeeld laptop, TV, router, microgolf, smartmeters, ...

- Kleef op netadapters en LED lampen: de meeste werken op een inwendige elektrosmog genererende frequentie generator die de 220V spanning naar een lage gelijkspanning omzet

- Verlevendigen en vitaliseren van dranken en voedsel: kleef op drinkglazen, bekers, karafs, bewaardozen, waterleidingen, ...

- Heling pijnplaatsen: kleef hologram op een vierkant stuk ducktape van 5x5 cm en kleef op te behandelen plaats; hergebruik hologram op nieuw stuk tape

- Kleef op achterzijde van foto's van mensen, dieren, plantgoed, natuur, landbouw, enz.

- Wagen met zijn vele elektronica en stoorbronnen: kleef op verschillende zichtbare en onzichtbare plaatsen (batterij, zekeringkast, handschoenkastje, enz.)

- Hoofdtelefoon met snoer: breng de sticker aan op beide of bij in-oor op de plaats waar de kabel splitst plooi de sticker dubbel

- Bluetooth in-oor hoofdtelefoon: knip de sticker in 2 helften en bedek zoveel mogelijk oppervlakte

- DECT telefoons: 2 stuks op de zend unit en 1 op elke telefoon

- Babyfoon: zowel op zend en ontvangst unit

- GSM opladers: vooral de draadloze geven veel elektrosmog

- Stopcontacten en verlengsnoeren: kleef op vrije plaats

- Kleef op'Smart'-toestellen met WiFi of Bluetooth

- Slaapkamer: kleef op alle elektrische toestellen

- Eigen persoonlijk intenties kunnen worden toegevoegd door deze luidop uit te spreken, best in contact met de sticker.


Deze beschrijving wordt uitgeprint meegeleverd


Geproduceerd in Europa