EMF Health Card - De meest effectieve oplossing tegen Elektrosmog

Productnr.: 1021

Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Wat is onnatuurlijke EMF, Elektrosmog en radiation?


EMF staat in het Engels voor ElectroMagnetic Fields (EMF) oftewel elektromagnetisch veld. Er bestaat zowel natuurlijke als onnatuurlijke EMF. Onnatuurlijke EMF is afkomstig van o.a. wifi- en mobiele netwerken (3G, 4G en 5G), zendmasten en hoogspanningsmasten en wordt in de volksmond simpelweg “Elektrosmog” of ‘straling’ genoemd. De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan Elektrosmog, zowel in hoeveelheid als kracht.


Natuurlijke straling maakt in tegenstelling tot onnatuurlijke straling (electrosmog) al sinds het begin der tijden deel uit van de natuur. Onderzoek uitgevoerd door NASA toont aan dat elke planeet of ster in de kosmos een uniek kenmerkend stralingsveld heeft bestaande uit verschillende frequenties. NASA heeft dit aangetoond door deze natuurlijke straling om te zetten naar hoorbare frequenties. Op de onderstaande video kun je de frequenties van de planeten horen.


Verschillende onderzoeken tonen aan dat natuurlijke straling zowel positieve (harmonische) als negatieve (niet-harmonische) EMF bevat. Maar net als al het andere in de natuur zijn deze in balans met elkaar. Hierdoor heeft natuurlijke straling geen negatieve invloed op de menselijke gezondheid.


Wat doet de EMF Health Card voor je?


De EMF Health Card beschermt jou tegen Elektrosmog. De kaart geeft jou een zeer sterk natuurlijk harmonisch veld welke de eventuele effecten van Elektrosmog neutraliseert, altijd en overal.


In de praktijk blijkt dat de kaart ervoor zorgt, dat de hoog sensitieve personen (HSP) weinig tot geen elektrosmog effecten meer ervaren. De kaart veranderde hun leven. Personen, die niet weten of ze last hebben van elektrosmog, ervaren beter slapen, fitter opstaan, meer energie en zijn meer ontspannen. Kinderen, maar ook dieren voelen een rustgevende werking.


Hoe werkt de EMF Health Card?


Het volume van het lichaam bestaat voor ca. 90% uit water en bedraagt ca. 75% van het gewicht. Van nature is dit lichaamswater hexagonaal gestructureerd. Dit betekent dat de watermoleculen in het lichaam (in gezonde staat) vooral in zeshoekige gestructureerde vormen voorkomen. In een natuurlijke situatie biedt dit gestructureerde lichaamswater een beschermend vest tegen straling. Natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en aarde ondersteunt en versterkt deze beschermende functie.


De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan onnatuurlijke straling afkomstig van wifi- en mobiele netwerken (3G, 4G en 5G Straling), zendmasten, hoogspanningsmasten en slimme meters. Deze Elektrosmog is niet-harmonisch en verstoort het gestructureerde lichaamswater, onze natuurlijke bescherming tegen straling. Hierdoor functioneert ons natuurlijk afweersysteem niet meer en raken we uit balans.


De gepatenteerde HQR-technologie in de EMF Health Card creëert een harmonisch elektromagnetisch veld. Dit veld is die specifiek afgestemd op de structuur van het water in elk organisme. Hierdoor kan de waterstructuur herstellen en worden eventuele effecten van de onnatuurlijke en niet-harmonische straling ongedaan gemaakt. Het harmonische veld heeft als hoofddoel om het natuurlijk afweersysteem terug te brengen naar de oorspronkelijk staat waardoor je beter beschermd bent tegen straling.


Bestaande anti-stralingsproducten zoals gsm-stickers of Shungite blokkeren de straling of Electronische apparaten creëren een elektromagnetisch veld met elektronica en de batterij als energie bron.


De EMF Health Card is gemaakt van 100% natuurlijke materalen zonder elektronica. De kaart gebruikt de gepatenteerde HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) en creëert een sterke natuurlijke bescherming tegen Elektrosmog om jou heen, altijd en overal.


De EMF Health Card


De EMF Health Card is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De buitenzijde is gemaakt van biologisch geteelde maïs. Het binnen frame bestaat uit het hoogfrequente harmonisch metaal Bismuth in combinatie met andere bronnen van natuurlijk metaal. De EMF Health Card bevalt geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij. Mits de kaart niet fysiek wordt beschadigd kan hij levenslang meegaan. De kaart is ontwikkeld en wordt handmatig gemaakt in Nederland.


Natuurlijk afweersysteem tegen straling


Het is de enige kaart ter wereld die het doel heeft om ons natuurlijk afweersysteem tegen Elektrosmog te herstellen. Het natuurlijke afweersysteem gebruikt gestructureerd lichaamswater als een beschermend vest tegen niet-harmonische straling. Energie en rust


De EMF Health Card heeft twee zijden te herkennen aan de symbolen op de kaart. Het dragen van de kaart bevordert zowel de nachtrust als het energieniveau gedurende de dag. Straling


De HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) in de EMF Health Card creëert een harmonisch veld dat sterker is dan de onnatuurlijke en niet-harmonische straling afkomstig van gsm’s, wifinetwerken en andere straling in huis en uw omgeving. De EMF Health Card herstelt de structuur van het lichaamswater en brengt het lichaam terug in balans. Harmonisch veld Het harmonische veld dat de EMF Health Card creëert heeft een bereik van 3 meter aan beide zijden van de kaart. Hierdoor ben je volledig omringd met een natuurlijk elektromagnetisch veld. Dit is een harmonisch veld en beschermt tegen straling, altijd en overal.


Probeer het zelf! “90 dagen niet goed geld terug garantie”