Exclusieve Puur Koperen Handgemaakte Armband

Productnr.: 1027

Op voorraad
Levertijd: 10 dag(en)

Beschrijving

Deze prachtige, massief puur koperen armband van 32mm breed is handgemaakt in India, exclusief voor LiveFree in een kleine oplage van 50 stuks.


Koper is een van de oudste gedolven metalen en heeft een lange geschiedenis in dienst van de mensheid - zowel utilitair als artistiek. Koper is naast goud het enige gekleurde elementaire metaal, en de gloeiende pracht van koper werd door oude beschavingen zelfs waardig bevonden om heilige bouwwerken mee te versieren, zoals de buitengewone tempel die koning Salomo rond 1000 v. Chr. liet bouwen.


Mannen en vrouwen koesteren koperen sieraden al heel lang als persoonlijke versiering, met duizenden jaren oude archeologisch opgegraven sieraden als voorbeeld.


Hoewel de antimicrobiële eigenschappen wetenschappelijk onbetwistbaar zijn, gaat de traditionele folklore verder door koper gezonde eigenschappen toe te kennen die zelfs verder gaan dan die van een essentieel sporenmineraal. Veel trouwe aanhangers verdedigen hun anekdotische geloof in de krachtig helende effecten van het dragen van koperen sieraden.


Het gewicht van deze armband is 45 gram