Shungiet hanger voor bescherming tegen 3, 4, 5G en elektromagnetische straling

Productnr.: 1019

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Karelische shungiet voor krachtige bescherming tegen elektromagnetische straling. Shungiet creëert een beschermend veld en vermindert de negatieve invloed van de straling op je lichaam. De unieke moleculaire koolstofstructuur van shungiet neutraliseert schadelijke EMF's door ze om te zetten in biologisch onschadelijke energieën.


Shungiet helpt je gezondheid en energetische balans te beschermen tegen schadelijke, niet-ioniserende EMF-straling. Shungiet heeft een sterk beschermende en zuiverende werking. Het absorbeert en verwijdert schadelijke stoffen, straling en energie. Daardoor helpt het beschermen tegen elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers, mobiele telefoons, magnetrons en dergelijke), chemicaliën en milieuvervuiling en de invloeden van wateraders. Shungiet vermindert ook negatieve gedachten en emoties.


Het werkt als een krachtige antioxidant, zuivert en brengt lichaam en geest weer in balans. Dit versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Shungiet werkt ook ontgiftend, ontstekingsremmend en pijnstillend. Het heeft een positieve invloed op allergieën, eczeem, psoriasis, wondgenezing, nieren, maag, lever, darmen en klachten ten gevolge van stress zoals spanningshoofdpijn, rugpijn en slapeloosheid.


Inclusief verpakking met meer informatie


Gratis verzending