Vrijheidspasjes, Uitzonderingspasjes, Geen-consent pasjes

Productnr.: 1036

€ 7,50
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Bescherm jezelf en je familie tegen ongrondwettelijke overheersing door tirannieke overheden en organisaties die hun kwade wil aan jou willen opleggen.


De Vrijheidspasjes bevatten de informatie over je wettelijke rechten om vaccinatie te weigeren of om de totaal nutteloze maskers te dragen onder de wetten van geïnformeerde toestemming.


Onder verschillende nationale en internationale wetten ben je vrijgesteld van verplichte vaccinatie of het dragen van maskers zolang je je geïnformeerde toestemming gebruikt om de vaccinaties te weigeren.


Draag de vaccinatievrijstellingskaart altijd bij je! Als je ooit wordt gevraagd om een vaccinatie te nemen die je niet wilt, beroep je dan op je recht op geïnformeerde toestemming door je kaart te laten zien. Houd de kaart altijd bij je, zodat in geval van nood, wanneer je niet kunt praten, iedereen die je behandelt weet dat je NIET gevaccineerd wilt worden.


Je kunt wettelijk niet gedwongen worden om een injectie te nemen. Als iemand je tegen je wil probeert te dwingen, laat hem dan de kaart zien en zeg dat je weigert de injectie te nemen met je geïnformeerde toestemming.


Gratis verzending